11. august 2014

ÅKERSMAK. Som bestilt:)


Dagens føste "ÅKERSMAK" m/bl.a. brokkoli, blomkål og gårdspotet.


Nå, i det sommer går over til høst, introduserer vi en første versjon av ÅKERSMAK på Huseby gårdsutsalg, med muligheten for å bestille/abonnere på varer fra sesongutvalget vårt.

Dette skjer med det første:
  •  Hver uke/eller ved endring i vareutvalget, vil vi sende ut en oppdatering til de av dere som står på vår e-postliste (meld dere på nyhetsbrevet ved å legge igjen en lapp med navn og e-post i "postkassen" her i utsalget (eller ta kontakt med oss på annen måte; e-post, telefon etc).
  • Mot september 2014 vil vi også endre åpningsdager/åpningstider noe i forhold til sommersesong: følg med for nærmere informasjon. Kom gjerne med ønsker til dager, men i utgangspunktet ser vi for oss åpent 3 - 4 dager i uken. Bestillinger kan selvsagt hentes når som helst, etter nærmere avtale.
  • "Potet- og grøntabonnement" på tilgjengelige sesongvarer; i tillegg til gårdspoteter vil vi legge ved utvalgte sesonggrønnsaker (som for eksempel grønnkål og rotgrønnsaker) med mere. Annet, som gårdsegg, eplemost etc fra gårdsbutikken kan selvsagt bestilles i tillegg, eller kjøpes ved henting av ukens bestilling innen butikkens åpningstider.
Vi gleder oss; dette blir spennende!